Stuur ons een Whatsapp bericht

Bel naar 06-37373020

Rijangst

Stap voor stap werken we er naar toe dat je weer zelfstandig auto durft te rijden.

Heb je last van rijangst?

Heb je je rijbewijs maar doe je alleen maar de weekendboodschappen met de auto. Heb je tijdens het autorijden last van hartkloppingen, zweethanden etc. Of durf je al jaren geen auto meer te rijden hebben dan heb je vast rijangst. Dit komt vaak door iets wat gebeurd is zoals een ongeval. Het kan ook komen omdat je gewoon al lang niet meer hebt gereden en daardoor nu niet meer de stap durft te nemen om weer zelfstandig auto te rijden.

Er kunnen meerdere reden zijn waarom je niet meer durft te rijden.

Rijangst

Bij ons geen verrassingen

Volledige lestijd
Lessen in eigen tempo
Rijschool app
Online theorie
Ontspannen lessen
Betaling in termijnen mogelijk

Speciaal hiervoor heb ik een cursus ontwikkelt. Stap voor stap werken we er naar toe dat je weer zelfstandig auto durft te rijden. Want autorijden is niet alleen makkelijk maar ook gewoon leuk om te doen. Krijg dus weer het zelfvertrouwen en plezier terug in het autorijden. De cursus bestaat uit 10 uur autorijden. Twijfel dus niet langer en ga weer met plezier autorijden.

De cursus van 10 uur kost €400

Toppakket

35 rijlessen (60 min.)

 Incl. examen + TTT
Vaste rijinstructeur
Lessen in eigen tempo
Betaling in termijnen

€2470

Snel aanmelden

Exclusief Pakket

40 rijlessen (60 min.)

 Incl. examen + TTT
  Vaste rijinstructeur
Lessen in eigen tempo
Betaling in termijnen

€2740

Snel aanmelden

Autorijschool Be Free Rotterdam en omgeving

Haal snel je rijbewijs in alle regio’s rondom Rozenburg (20 km)

De rijschool van Spijkenisse en omliggende steden

Leuk dat je onze website bezoekt. Dit betekent dat je op zoek bent naar een goede rijschool.

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk hieronder waar we les geven.

Diego A.
Diego A.
Duidelijk en goede instructeur, in 1x geslaagd is niet zomaar😉
Gabriela D
Gabriela D
Vandaag in 1 keer geslaagd dankzij deze fantastische rijschool ! Ik heb meerdere rijscholen geprobeerd, en ik heb nergens zulke duidelijke uitleg en instructies gehad als hier! Veel nuttige informatie en echt examen gericht ! De meest begripvolle , rustige en positiefste rij instructeur ooit die ook echt wilt dat je in 1 keer slaagt in tegenstelling tot andere ! Niet meer verder zoeken ! Je bent hier ECHT aan het goede adres !
Corina van der S.
Corina van der S.
Instructeur is rustig en legt duidelijk uit, geen vraag is gek genoeg en ook dan krijg je een mooi, uitgebreid, en onderbouwd antwoord. Erg fijne les situatie. Ook word je gerustgesteld als je denkt dat er iets niet goed gaat. Fouten maken mag, dan word er rustig gehandeld naar een veilige situatie.
Arja J.
Arja J.
Een hele fijne rijschool met een goede instructeur. Legt alles rustig uit.Echt een aanrader, zeker ook voor mensen die wat angstig zijn .
jamieamberr
jamieamberr
Hele goede en gezellige rijschool!
randy M.
randy M.
Ik ben eind januari 2020 begonnen met lessen bij Be Free, me ervaring is zeer tevreden daar en ik raad je ook aan daar te lessen. De rijinstructeur is altijd in voor een praatje en hij weet waar hij over praat. Ik raad het zeker aan om op z'n minst een proefles te nemen om te ervaren hoe het is.
Romy S.
Romy S.
Dat ik al vanaf september bij Be Free aan het lessen ben. Dat ik er veel plezier in heb en vindt het een goede rijschool. Zal het aanbevelen bij anderen.
Volgende beoordelingen