Stuur ons een Whatsapp bericht

Bel naar 06-37373020

Onze lesmethode

Wij werken met een unieke lesmethode. Dit is allemaal verwerkt in onze rijschoolapp.

Unieke lesmethode

De rijopleiding is verdeeld in modules. De eerste module is natuurlijk vooral de bediening en beheersing van de auto zoals bv:

  • Sturen
  • Remmen
  • Gasgeven
  • Schakelen etc.

Het is altijd belangrijk om eerst het rijden goed te beheersen voordat je alle moeilijke verkeersopgaven goed kunt uitvoeren. Na deze eerste module ga je steeds meer leren in het verkeer zoals bv:

  • Kijken
  • Bijzondere verrichtingen
  • Kruispunten
  • Rotondes
  • Snelwegen etc.

Zo wordt de lesstof dus logisch opgebouwd en zijn de rijlessen dus makkelijker en leuker. Onze lesmethode bewijst zichzelf vandaar onze examengarantie.

Lesvoorbereiding via je telefoon

Bij ons geen verrassingen

Volledige lestijd
Lessen in eigen tempo
Rijschool app
Online theorie
Ontspannen lessen
Betaling in termijnen mogelijk

Lesvoorbereiding via je telefoon

In de app kun je zien wat je al hebt gedaan en wat we de volgende les gaan behandelen. Zo kun je alvast op je telefoon de uitleg middels filmpjes bekijken. Hoe leuk is het om je thuis alvast op je rijles voor te bereiden. Hierdoor leer je natuurlijk leuker, sneller en beter autorijden.

Afspraken

Ook staan al je afspraken in de app en voor je rijles krijg je ook een herinnering op je telefoon. Hierdoor vergeet je nooit je rijles. Ook kan je dan precies zien hoeveel lessen je al hebt gehad.

Ook je examendatum staat zodra deze geboekt is gewoon in je app.

Financiën

Of je nou per les of op een andere manier wilt betalen. Ook dit staat allemaal in de app. Je hoeft ook nooit contant geld mee te nemen want alles gaat makkelijk en veilig via een iDeal betaling.

Toppakket

35 rijlessen (60 min.)

 Incl. examen + TTT
Vaste rijinstructeur
Lessen in eigen tempo
Betaling in termijnen

€2470

Snel aanmelden

Exclusief Pakket

40 rijlessen (60 min.)

 Incl. examen + TTT
  Vaste rijinstructeur
Lessen in eigen tempo
Betaling in termijnen

€2740

Snel aanmelden

[/db_pb_gallery]
Autorijschool Be Free Rotterdam en omgeving

Haal snel je rijbewijs in alle regio’s rondom Rozenburg (20 km)

De rijschool van Spijkenisse en omliggende steden

Leuk dat je onze website bezoekt. Dit betekent dat je op zoek bent naar een goede rijschool.

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk hieronder waar we les geven.

Diego A.
Diego A.
Duidelijk en goede instructeur, in 1x geslaagd is niet zomaar😉
Gabriela D
Gabriela D
Vandaag in 1 keer geslaagd dankzij deze fantastische rijschool ! Ik heb meerdere rijscholen geprobeerd, en ik heb nergens zulke duidelijke uitleg en instructies gehad als hier! Veel nuttige informatie en echt examen gericht ! De meest begripvolle , rustige en positiefste rij instructeur ooit die ook echt wilt dat je in 1 keer slaagt in tegenstelling tot andere ! Niet meer verder zoeken ! Je bent hier ECHT aan het goede adres !
Corina van der S.
Corina van der S.
Instructeur is rustig en legt duidelijk uit, geen vraag is gek genoeg en ook dan krijg je een mooi, uitgebreid, en onderbouwd antwoord. Erg fijne les situatie. Ook word je gerustgesteld als je denkt dat er iets niet goed gaat. Fouten maken mag, dan word er rustig gehandeld naar een veilige situatie.
Arja J.
Arja J.
Een hele fijne rijschool met een goede instructeur. Legt alles rustig uit.Echt een aanrader, zeker ook voor mensen die wat angstig zijn .
jamieamberr
jamieamberr
Hele goede en gezellige rijschool!
randy M.
randy M.
Ik ben eind januari 2020 begonnen met lessen bij Be Free, me ervaring is zeer tevreden daar en ik raad je ook aan daar te lessen. De rijinstructeur is altijd in voor een praatje en hij weet waar hij over praat. Ik raad het zeker aan om op z'n minst een proefles te nemen om te ervaren hoe het is.
Romy S.
Romy S.
Dat ik al vanaf september bij Be Free aan het lessen ben. Dat ik er veel plezier in heb en vindt het een goede rijschool. Zal het aanbevelen bij anderen.
Volgende beoordelingen