Stuur ons een Whatsapp bericht

Bel naar 06-37373020

Lescam

Maak nu een afspraak voor onze gratis proefles en zie zelf hoe goed onze lesmethode werkt.

Lessen met de LESCAM

Bij Autorijschool Be Free zijn we constant op zoek naar manieren en middelen om de rijlessen te verbeteren. Eén van de laatste ontwikkelingen is het rijden met een LESCAM, een camera specifiek ontwikkeld voor rij-instructie.

Het is een speciaal systeem, waarbij de rijlessen worden opgenomen door middel van een kleine camera. Deze camera filmt zowel binnen als buiten de auto. Ook is het systeem gekoppeld aan google maps. Hierdoor zie je precies waar je rijdt en kun je de verkeerssituatie precies volgen. Het rij- en kijkgedrag wordt opgenomen, waardoor je deze meteen na een verkeerssituatie kan afspelen door middel van een player en met behulp van een afstandbediening van het camerasysteem.

Lessen met de LESCAM

Bij ons geen verrassingen

Volledige lestijd
Lessen in eigen tempo
Rijschool app
Online theorie
Ontspannen lessen
Betaling in termijnen mogelijk

Praktijkervaringen:

In de praktijk en aan de hand van ervaringen van kandidaten die ermee hebben gewerkt, is gebleken dat thuis bekijken en beluisteren van beelden (zelf analyserend) er voor zorgt, dat de aanwijzingen van de instructeur 100% wordt gezien, gehoord en begrepen. Jou kijkgedrag en verkeersinzicht voor de volgende les wordt dus enorm verbeterd.

Hoog slagingspercentage:

Door onze lesmethode samen met de LESCAM is de kans dat jij de 1e keer slaagt veel groter. Daarom geven wij een examengarantie. Dit betekent dat als je de 1e keer toch mocht zakken wij van Be Free jou 2e examen betalen.

Kosten:

Het gebruik van de LESCAM kost niks extra’s. Je betaald dus de normale lesprijs. Het enige dat je moet betalen is een borg voor het gebruik van de beveiligingsdongel. Deze heb je nodig als je je les thuis wilt bekijken. Jou privacy staat bij ons hoog. Daarom heb je een dongel nodig om thuis in te kunnen loggen om je eigen beelden te terug te kunnen kijken. Nadat je de dongel (onbeschadigd) inlevert krijg je je volledige borg weer terug.

De Voordelen:

Alle leermomenten kunnen -als de auto stilstaat- aan de hand van de opgenomen beelden worden besproken.
Samen kunnen we de verkeerssituaties terugkijken en met behulp van de opgenomen beelden bespreken.
Je kunt de opnames mee naar huis nemen om als naslagwerk te gebruiken om je op de volgende rijles voor te bereiden.
Jij en ook het thuisfront kan het niveau en vorderingen meebeleven.
Hogere kans om de 1e keer te slagen.
Geen extra kosten.
Examengarantie

Maak nu een afspraak voor onze gratis proefles en zie zelf hoe goed onze lesmethode werkt.

Instappakket 1

10 rijlessen (50 min.)

Excl. examen
Vaste rijinstructeur
Lessen in eigen tempo
Betaling in termijnen

€425

Snel aanmelden

Instappakket 2

10 rijlessen (60 min.)

Excl. examen
Vaste rijinstructeur
Lessen in eigen tempo
Betaling in termijnen

€515

Snel aanmelden

Autorijschool Be Free Rotterdam en omgeving

Haal snel je rijbewijs in alle regio’s rondom Rozenburg (20 km)

De rijschool van Spijkenisse en omliggende steden

Leuk dat je onze website bezoekt. Dit betekent dat je op zoek bent naar een goede rijschool.

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk hieronder waar we les geven.

Diego A.
Diego A.
Duidelijk en goede instructeur, in 1x geslaagd is niet zomaar😉
Gabriela D
Gabriela D
Vandaag in 1 keer geslaagd dankzij deze fantastische rijschool ! Ik heb meerdere rijscholen geprobeerd, en ik heb nergens zulke duidelijke uitleg en instructies gehad als hier! Veel nuttige informatie en echt examen gericht ! De meest begripvolle , rustige en positiefste rij instructeur ooit die ook echt wilt dat je in 1 keer slaagt in tegenstelling tot andere ! Niet meer verder zoeken ! Je bent hier ECHT aan het goede adres !
Corina van der S.
Corina van der S.
Instructeur is rustig en legt duidelijk uit, geen vraag is gek genoeg en ook dan krijg je een mooi, uitgebreid, en onderbouwd antwoord. Erg fijne les situatie. Ook word je gerustgesteld als je denkt dat er iets niet goed gaat. Fouten maken mag, dan word er rustig gehandeld naar een veilige situatie.
Arja J.
Arja J.
Een hele fijne rijschool met een goede instructeur. Legt alles rustig uit.Echt een aanrader, zeker ook voor mensen die wat angstig zijn .
jamieamberr
jamieamberr
Hele goede en gezellige rijschool!
randy M.
randy M.
Ik ben eind januari 2020 begonnen met lessen bij Be Free, me ervaring is zeer tevreden daar en ik raad je ook aan daar te lessen. De rijinstructeur is altijd in voor een praatje en hij weet waar hij over praat. Ik raad het zeker aan om op z'n minst een proefles te nemen om te ervaren hoe het is.
Romy S.
Romy S.
Dat ik al vanaf september bij Be Free aan het lessen ben. Dat ik er veel plezier in heb en vindt het een goede rijschool. Zal het aanbevelen bij anderen.
Volgende beoordelingen